ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Hanımefendi Hanife Yazıcı Hane Ziyaretleriyle Yüreklere Dokunmaya Devam Ediyor

 

12 Haziran 2024 07:54
Hanımefendi Hanife Yazıcı Hane Ziyaretleriyle Yüreklere Dokunmaya Devam Ediyor

Hanımefendi Hanife Yazıcı, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak ve beraberindeki heyet Yeşilyurt ve Battalgazi ilçesinde ikamet eden aileleri ziyaret etti.

Ziyaretleri esnasında konuşan Hanımefendi Hanife Yazıcı; “Toplumsal denge ve adaleti sağlamak devletimizin temel görevlerinden biridir. Bu doğrultuda vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılamaya, eşit, objektif kriterler çerçevesinde yardımlarla desteklenmeye devam ediyoruz. Böylelikle ailelerin, hayatlarını refah içinde sürdürmelerini amaçlıyoruz. dedi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretler, ailelerin kendilerine yapılan ziyaretten ötürü ,Hanımefendi Yazıcı’ya ve beraberindeki heyete teşekkür etmelerinin ardından son buldu.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.