ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ HAZİRAN AYI İLK BİRLEŞİMİ YAPILDI

 

12 Haziran 2024 08:12
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ HAZİRAN AYI  İLK BİRLEŞİMİ YAPILDI

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı I. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Ayhan Başkanlığı’nda saat 15.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Ayhan kısa bir konuşma gerçekleştirerek, “Öncelikle çok değerli Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Hüseyin Timur elim bir kaza sonucu vefat etmiştir. Kederli ailesine başsağlığı diliyoruz, Allah Sabır versin. CHP grubuna da başsağlığı diliyoruz, mekanı Cennet olsun inşallah.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Ayhan’ın konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündem maddeleri içerisinde yer alan bazı imar ağırlıklı maddeler görüşülerek karara bağlanırken bazı maddeler ise ilgili komisyonlara havale edildi bazı maddeler ise bir sonraki toplantıda görüşülmek üzere ertelendi.

Belediye Meclisi Haziran Ayı Toplantılarının II. Birleşiminin de, 14 Haziran 2024 Cuma günü saat 15.00’te yapılmasına karar verildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.