ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Malatya Darende İlçesinde Kaza 1 Çocuk 6 Yaralı!

 

04 Haziran 2024 00:41
Malatya Darende İlçesinde Kaza 1 Çocuk 6 Yaralı!

Bugün akşam saatlerinde Darende Sandıkkaya Mahallesi, Kayseri-Malatya Karayolu üzerinde Ulubveren mevkiinde üzücü bir trafik kazası meydana geldi. Olayda, biri çocuk olmak üzere toplam altı kişi yaralandı. Kazanın hemen ardından, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri hızla olay yerine intikal etti ve yaralılara gerekli ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.

İtfaiye ekiplerinin titiz çalışmaları sayesinde yaralı vatandaşlarımız güvenli bir şekilde araçlardan çıkarıldı ve sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekipleri, yaralıların durumlarını değerlendirerek gerekli tıbbi müdahaleleri yapmaya başladı. Yaralıların tedavi süreci hastanelerde devam etmekte olup, durumları hakkında henüz detaylı bilgi verilmedi.

Bu tür olayların tekrar yaşanmaması adına trafik kurallarına uyulması ve sürücülerin daha dikkatli olması büyük önem taşıyor. Yetkililer, kazanın nedenine ilişkin soruşturmanın sürdüğünü belirtirken, bölgedeki sürücülerin dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Tüm yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.