ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Malatya Çöşnük Mahallesinde Yangın!

 

06 Haziran 2024 07:51
Malatya Çöşnük Mahallesinde Yangın!

Malatya'nın Çöşnük Mahallesi İzollu Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın çatısında çıkan yangın, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenememiş olup, olay neticesinde herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadığı bildirildi. Ancak, yangın sonucu apartmanda ciddi maddi hasar meydana geldi.

İtfaiye ekipleri, olay yerine ulaştıklarında alevlerin apartmanın çatısını sardığını gördüler ve hızlı bir şekilde yangına müdahale ederek alevlerin bina içerisindeki dairelere sıçramasını engellediler. Yangının kontrol altına alınmasının ardından soğutma çalışmaları başlatıldı ve çevre güvenliği sağlandı. Apartman sakinleri de kısa süre içerisinde tahliye edilerek güvenli bir alana götürüldü.

Yangın sonrası yapılan ilk incelemelerde, çatıda bulunan bazı yapı malzemelerinin ve elektrik tesisatının tamamen yandığı tespit edildi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için detaylı incelemeler devam ediyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, yangın olaylarına karşı vatandaşların daha dikkatli olmaları ve yangın güvenliği konusunda bilinçli olmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.