ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ EYLÜL AYI II. BİRLEŞİMİ YAPILDI

 

13 Eylul 2024 03:19
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ  EYLÜL AYI II. BİRLEŞİMİ YAPILDI

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı toplantılarının II. birleşimi Malatya Büyükşehir Meclis Başkan Vekili Ramazan Ayhan Başkanlığı’nda 13 Eylül Cuma günü saat 14.30’da Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül II. birleşiminde mazeret dilekçelerinin okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündem maddeleri arasında yer alan İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun ağırlıklı olarak 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği tekliflerinin bulunduğu maddeler görüşülerek karara bağlandı. Meclis gündem maddeleri arasında bulunan diğer gündem maddelerinin ise ilgili komisyonlara havale edilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı toplantılarının III. birleşiminin ise 17 Eylül 2024 Salı günü saat 14.00’te yapılmasına kararlaştırıldı.

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.