ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Hanımefendi Selda Yavuz Yazıhan İlçesinde Aile Ziyaretlerine Devam Etti.

 

05 Eylul 2024 00:57
Hanımefendi Selda Yavuz Yazıhan İlçesinde Aile  Ziyaretlerine Devam Etti.

Ziyaret programında Hanımefendi Selda Yavuz‘a ; Yazıhan Kaymakamı Osman Kurt ve eşi Tuğba Yurdabakan Kurt, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Seyhan, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Zülküf Kılıçoğlu ve İlçe SYDV Müdürü Recep Koca eşlik etti.

Hanımefendi Selda Yavuz, beraberindeki heyetle birlikte Yazıhan ilçesini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında ilçede ikamet eden 15 aile ile bir araya gelen Hanımefendi Yavuz, ailelerle birebir görüşüp, ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek çeşitli ayni yardımlarda bulundu. Hanımefendi Selda Yavuz ‘ un ziyareti devletin toplumun her kesimine ulaşma ve ihtiyaç sahiplerine destek olma kararlılığının bir göstergesi olarak değerlendirildi. Akabinde Hanımefendi Yavuz Şehit Polis Memuru Oğuzhan Günaydın, Şehit Polis Memuru İsmail Kılıç, Gazi Turgut Ünsal, Gazi Süleyman Büyükkaya, Gazi Kenan Güler’ in ailelerine ziyarette bulunarak, hatırlarını sordu.

Ziyaret; Ailelerin, Hanımefendi Selda Yavuz’a kendileri ile bir araya gelmelerinden dolayı memnuniyetlerini ve teşekkürlerini sunmalarının ardından sona erdi.

 

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.