ALTIN
 2.994,53
DOLAR
 34,4676
STERLİN
44,9401
EURO
 37,2859

Malatya Elazığ Yolunda Feci Kaza!

 

14 Ağustos 2024 19:29
Malatya Elazığ Yolunda Feci Kaza!

Malatya Elazığ yolu Pütürge yol ayrımı mevkiinde meydana gelen trafik kazası, bölgedeki trafiği olumsuz etkilemiş ve acil müdahale gerektirmiştir. Kazanın ardından Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri hızla olay yerine intikal ederek kurtarma çalışmalarına başlamıştır. Ekipler, araçlarda sıkışan dört vatandaşı başarılı bir şekilde çıkararak sağlık ekiplerine teslim etmiştir.

Kazada toplamda beş vatandaşımız yaralanmış, maalesef bir kişi hayatını kaybetmiştir. Yaralılar hızla en yakın sağlık kuruluşlarına sevk edilerek tedavi altına alınmıştır. Sağlık ekipleri, olay yerinde yaralılara ilk müdahalelerini yaparak durumlarını stabilize etmeye çalışmıştır. Kazanın nedenine ilişkin incelemeler sürerken, yetkililer olayla ilgili detaylı bir rapor hazırlamaktadır.

Bu tür üzücü olaylar, trafik kurallarına uymanın ve dikkatli olmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne sermektedir. Vatandaşlarımızın trafikte daha dikkatli olması ve hız limitlerine riayet etmesi, benzer kazaların önüne geçilmesi için büyük önem taşımaktadır. Kazada hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nden alınan son dakika bilgisi;

*BASIN BÜLTENİ*

14 08.2024 günü saat 16.55 sıralarında Malatya-Elazığ yolu Çiftlik Mevkiinde Nurettin DEMİRLİ isimli şahsın sevk ve idaresindeki 06 EJR 920 plaka sayılı otomobili ile önce A.T. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 44 ABN 797 plaka sayılı araca sonrasında Hasan Hüseyin DEMİRTAŞ isimli şahsın sevk ve idaresindeki 34 GRA 101 plaka sayılı araca çarpması sonucu ölümlü,yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiştir.

 Kaza sonucunda;

- Sürücü Hasan Hüseyin DEMİRTAŞ (68) olay yerinde, sürücü Nurettin DEMİRLİ (53) ise hastanede hayatını kaybetmiştir.

- Sürücü A.T. , yolculardan H.Ç. , Y.G. ve H.Ö. isimli şahıslar hayati tehlikeleri var seviyede yaralanmıştır.

 

*Kamuoyuna saygıyla duyurulur.* ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.