ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Malatya Polis Kantini Arazisinde Yangın!

 

26 Temmuz 2024 07:41
Malatya Polis Kantini Arazisinde Yangın!

Bugün sabah saatlerinde Yakınca Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'nda bulunan eski polis kantini arazisi içerisinde ahşap malzemelerin yanması olayı yaşanmıştır. Yangının fark edilmesi üzerine, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri hızla olay yerine sevk edilmiştir. Ekipler, yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına almayı başarmıştır.

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenememiş olup, olayla ilgili olarak yetkililer tarafından detaylı bir inceleme başlatılmıştır. İtfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde yangının çevredeki diğer yapılara sıçraması engellenmiştir. Yangın sırasında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmamış olması sevindirici bir gelişme olmuştur.

Bölge halkı, olayın ardından itfaiye ekiplerine teşekkür ederek, yangının daha büyük bir felakete dönüşmeden kontrol altına alınmasından duydukları memnuniyeti dile getirmiştir. Yangının nedenine ilişkin çalışmalar devam ederken, yetkililer vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarmıştır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.