ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Otobüs ve Otomobil Çarpıştı 4 Yaralı

 

07 Temmuz 2024 04:05
Otobüs ve Otomobil Çarpıştı 4 Yaralı

Alınan bilgiye göre 07.07.2024 günü saat 16.15 sıralarında Malatya ili Yakınca Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde, Ö.Ö. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 02 AV 383 plakalı araç ile A.H.Ş. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 44 S 0781 plakalı otobüs çarpışmıştır. Bu üzücü olay sonucunda yaralanmalı ve maddi hasarlı bir trafik kazası meydana gelmiştir.

Kaza sonucunda, araç sürücüsü Ö.Ö. ve yolcu olarak bulunan F.A., E.A., Z.Ö. ve M.Ö. isimli şahıslar yaralanmıştır. Yaralıların hayati tehlikeleri bulunmadığı ve durumlarının stabil olduğu bildirilmiştir. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra en yakın hastanelere sevk edilmiştir.

Kazanın oluş nedenleri ve detayları hakkında incelemeler devam etmektedir. Yetkililer, trafik güvenliğine dikkat edilmesi ve sürücülerin daha dikkatli olması konusunda uyarılarda bulunarak, benzer kazaların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını belirtmişlerdir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.