ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Vali Ersin Yazıcı Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

 

13 Haziran 2024 07:59
Vali Ersin Yazıcı Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Vali Ersin Yazıcı; Şehit Er Kenan Çetin, Şehit Er Selçuk Şahin, Şehit Polis Memuru Mustafa Yeli'nin ailelerine ziyarette bulundu.
Şehit aileleri ziyaretinde Vali Yazıcı’ya; 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğ, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın, Yeşilyurt İlçe Müftü V. Kaya Oflaz ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sait Çeçen eşlik etti. 
Vali Ersin Yazıcı ilk olarak; Çukurdere Mahallesi'nde ikamet eden Şehit Er Kenan Çetin’in ailesini ziyaret etti.
Ardından Şehit Er Selçuk Şahin ile Şehit Polis Memuru Mustafa Yeli'nin ailelerini ziyaret eden Vali Yazıcı “Vatanımız için canını hiç düşünmeden feda eden kahramanlarımızın ailelerini ziyaret ederek şehitlerimizi dualarla andık. Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimizin haklarını asla ödeyemeyiz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim için çok değerli. Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecek. Devletimiz, tüm imkanlarıyla hizmetinizdedir. Rabbim bu cennet vatan için şehit olan tüm kahramanlarımızdan razı olsun." dedi.
Şehit aileleri; devletimizin her fırsatta kendilerinin yanlarında olmalarından dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek teşekkür etti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.