ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Malatya Adıyaman Yolunda Eşya Dolu Araç Yandı!

 

10 Haziran 2024 03:18
Malatya Adıyaman Yolunda Eşya Dolu Araç Yandı!

Yeşilyurt Gözene Mahallesi, Malatya-Gölbaşı karayolu Dedeköy mevkiinde meydana gelen araç yangını, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından hızlı bir şekilde müdahale edilerek söndürüldü. Yangının, ev eşyası yüklü bir araçta çıktığı öğrenildi. Yangın sırasında araçta bulunan bir vatandaşımız hafif yaralandı ve olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hemen tedavi altına alındı.

İtfaiye ekipleri, yangının çıkış nedenini araştırmak üzere olay yerinde incelemelerde bulundu. İlk belirlemelere göre, yangının araçtaki elektrik aksamından kaynaklanmış olabileceği düşünülüyor. Yangının daha fazla yayılmasını önlemek adına çevrede gerekli güvenlik önlemleri alındı ve yangının kontrol altına alınmasıyla birlikte trafiğe kapatılan yol yeniden açıldı.

Bu tür olayların yeniden yaşanmaması için araç sahiplerine, araçlarının periyodik bakımlarını düzenli olarak yaptırmaları ve özellikle elektrik aksamı konusunda dikkatli olmaları tavsiye edildi. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, yangın ve diğer acil durumlarda vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını belirterek, itfaiye ekiplerinin 7/24 görev başında olduğunu vurguladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.