ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Hanımefendi Hanife Yazıcı Hane Ziyaretlerini Sürdürüyor

 

05 Haziran 2024 02:53
Hanımefendi Hanife Yazıcı Hane Ziyaretlerini Sürdürüyor

Hanımefendi Hanife Yazıcı, hane ziyaretleri kapsamında Yeşilyurt ve Battalgazi ilçesinde ikamet eden aileleri evlerinde ziyaret ederek hatırlarını sordu.

Hanımefendi Yazıcı’ya ziyaretlerinde; Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak ve beraberindeki heyet eşlik etti.

Ziyaretleri esnasında konuşan Hanımefendi Hanife Yazıcı; “Ailelerin, ihtiyaç ve taleplerinin devletimizin imkânları doğrultusunda karşılanması ve sorunlarının çözülmesi bizim için büyük önem arz ediyor. Bu nedenle halka hizmeti esas bilip ziyarette bulunduğumuz ailelere, gerekli desteğin sağlanması noktasında ilgili kurumlarla iş birliği içerisindeyiz. Bizlerin görevi vatandaşlarımızı hanelerinde ziyaret ederek hasbihal etmek, kamu hizmetlerine erişimlerini kolaylaştırmak ve devletimizin her zaman yanlarında olduğunu onlara hissettirmektir.” dedi.

Ailelerin, kendilerine yapılan ziyaretten ötürü, Hanımefendi Yazıcı’ya ve beraberindeki heyete teşekkür etmelerinin ardından ziyaretler son buldu.

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.