ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Vali Ersin Yazıcı Bursluluk Sınavında Tam Puan Alan Öğrencilerle Bir Araya Geldi

 

05 Haziran 2024 04:21
Vali Ersin Yazıcı Bursluluk Sınavında Tam Puan Alan Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Vali Ersin Yazıcı, Bursluluk Sınavında 500 tam puan alan 16 öğrenciyle kahvaltı programında bir araya geldi.

Kahvaltı programına; İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, okul müdürleri, dereceye giren öğrenciler ve aileler katıldı.

Başarılı öğrencileri, ailelerini ve öğretmenleri tebrik eden Vali Yazıcı “Malatya’nın yaşadığı bu zor günler içerisinde böyle üstün bir başarıya imza atan 16 öğrencimiz, hem ilimizi hem de bizleri gururlandırdılar. Bizlere bu gururu yaşatan öğrencilerimizin kıymetli anne ve babaları da yavrularımızın yaşadıkları strese ve heyecana ortak oldular. Bu süreçte öğrencilerimize destek olan aileleri de tebrik ediyorum. Bugün bu başarıya imza atan öğrencilerimiz, bundan sonraki eğitim hayatlarında da bu başarının sorumluluğunu omuzlarında hissedecektir. Bundan sonraki hayatınızda başarılarınızın devamını getirdiğinizde hayallerinizin gerçekleşeceğini göreceksiniz. bir kez daha tebrik ediyor bundan sonraki yaşamınızın sağlıklı ve gönlünüzden geçenleri başardığınız bir yaşamınız olsun diliyorum afiyet olsun.Başarıya giden bu meşakkatli yolda, kendilerine inanarak üstün bir başarının altına imza atan öğrencilerimizi bir kez daha tüm kalbimle Malatya adına tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Öğrenciler, başarının sırrının disiplinli ve sistemli çalışmaktan geçtiğini ve önümüzdeki yıllarda sınava girecek öğrencilere asla pes etmemeleri gerektiğini söylediler.

Program, öğrencilere tablet ve çeşitli hediyelerin verilmesiyle sona erdi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.