ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Feci Kaza 1 Ölü 3 Yaralı!

 

01 Haziran 2024 22:48
Feci Kaza 1 Ölü 3 Yaralı!

Bugün akşam saatlerinde  Malatya'da, havaalanı yolu üzeri Özal Mahallesi mevkiinde üzücü bir trafik kazası meydana gelmiştir. Kazaya Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri hızla müdahale etmiştir. Olay yerine intikal eden ekipler, araçlarda sıkışan yaralı vatandaşlarımızı kurtarıp sağlık ekiplerine teslim etmişlerdir.

Maalesef, bu talihsiz kazada üç vatandaşımız yaralanmış ve bir vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Yaralılar, bölgedeki en yakın hastanelere sevk edilerek tedavi altına alınmıştır. Sağlık ekipleri, yaralıların durumlarını yakından takip etmektedir ve gerekli tüm müdahaleler yapılmaktadır.

Bu tür kazaların bir daha yaşanmaması adına, trafik kurallarına riayet edilmesi ve dikkatli olunması büyük önem taşımaktadır. Kazanın oluş nedeni ile ilgili incelemeler devam etmekte olup, yetkililer tarafından detaylı bir rapor hazırlanması beklenmektedir. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.