ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Köyde Yaşayan Enis, Dünya Şampiyonasında 10. Oldu

 

29 Mayıs 2024 03:16
Köyde Yaşayan Enis, Dünya Şampiyonasında 10. Oldu

İpsala'da Karaağaç köyünde yaşayan Enis Engin Akıl ve zeka oyunlarına başladığı 2022 yılında PENTAGO'da o yıl ilçe ve il birincisi oldu ve katıldığı Türkiye turnuvasında 27 olarak ayrıldı.

REVERSİ oyununa başlayan Enis Engin,2023 yılında düzenlenen Othello REVERSİ Ulusal Şampiyonasında başarı elde ederek, ülkemizi Othello dünya şampiyonasına temsil etme hakkı kazanıp İtalya'ya gitti ve burada yapılan Dünya Şampiyonasında Gençler Kategorisinde Dünya onuncusu oldu.

Enis Engin, bu yıl Türkiye genelinde düzenlenen, il turnuvalarında dereceye giren öğrenciler işbirliği protokolü kapsamında, 24- 25 -26 Mayıs tarihlerinde Rize'de gerçekleştirilen Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında REVERSİ dalında Edirne'yi temsil ederek 4'üncülük elde ett.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclis Başkanı Emre Alp, Enis Engin'in bu başarısını ödüllendirmek amacıyla, bundan sonra katılacağı turnuvalarda ETSO olarak kendisine sponsor olacaklarını söyledi.

 

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.