ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Malatya Kuluncak İlçesinde Araç Yangını!

 

21 Mayıs 2024 03:14
Malatya Kuluncak İlçesinde Araç Yangını!

Malatya'nın Kuluncak ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde Malatya Caddesi üzerinde bir araç yangını meydana gelmiştir. Olay, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilip hemen itfaiyeye bildirilmiştir. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri hızla olay yerine intikal ederek yangına müdahale etmişlerdir.

Yangının sebebi henüz belirlenememiş olup, itfaiye ekipleri tarafından soğutma çalışmaları tamamlandıktan sonra olay yerinde incelemeler yapılmıştır. Yangın sonucunda araçta önemli ölçüde maddi hasar meydana gelmiş, ancak can kaybı ya da yaralanma yaşanmamıştır. İtfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde yangının çevreye yayılması önlenmiştir.

Olayla ilgili soruşturma başlatılmış olup, yangının çıkış nedeni yetkililer tarafından detaylı bir şekilde araştırılmaktadır. Vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla benzer olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemler alınmaya devam edilecektir. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, vatandaşların dikkatli olması ve araçlarında yangın söndürme tüpü bulundurmaları konusunda uyarılarda bulunmuşlardır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.