ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Fahrettin Altun'dan Medyaya 'Duyarlı Yayıncılık' Uyarısı

 

17 Ekim 2024 11:30
Fahrettin Altun'dan Medyaya 'Duyarlı Yayıncılık' Uyarısı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Malatya’da yaşanan depremle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, medya kuruluşlarına sansasyon ve dezenformasyondan kaçınma çağrısında bulundu.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini iletti.

"Şu ana kadar deprem sebepli herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiş olup, ilgili birimlerimizin her biri kendi alanlarında tarama faaliyetlerini sürdürmektedir" diyen Altun, paylaşımında, depremle ilgili özellikle medya kuruluşlarının sansasyon ve dezenformasyondan uzak, sorumlu yayıncılık bilinciyle hareket etmelerini beklediğini yineledi.

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.