ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Malatya'da Nitelikli Yağma Suçuna 3 Tutuklama!

 

14 Ekim 2024 09:25
Malatya'da Nitelikli Yağma Suçuna 3 Tutuklama!

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre;

 Malatya Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğümüz görevlilerince, ilimizde farklı tarihlerde meydana gelen Nitelikli Yağma olaylarının faillerinin tespiti ve yakalanmasına yönelik yapılan operasyonda;

  2 farklı Müşteki şahsa zorla *6.000.000TL* değerinde çek/senet imzalatan şahısların M.B. , İ.D. , E.A., F.T. , K.K. ve D.A. isimli şahıslar olduğu tespit edilmiştir.

 Toplamda 10 farklı adrese yapılan eş zamanlı baskınlarda olayın tüm failleri yakalanmış, K.K. ve D.A. isimli şahısların başka suçlardan hükümlü olarak cezaevinde bulundukları anlaşılmıştır.

 Yapılan ikamet aramalarında;

➡️7 adet Çek/Senet,

➡️15 adet Tarihi Eser,

➡️1 adet tabanca ve bu tabancaya ait mühimmatlar

➡️ 37.500 TL suçtan elde edildiği değerlendirilen para *ELE GEÇİRİLMİŞTİR.*

✅Adli Mercilere sevki sağlanan M.B. , E.A. ve F.T. isimli şahıslar *TUTUKLANMIŞ* , İ.D. isimli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

  *MALATYAMIZIN VAR OLAN HUZUR VE GÜVEN ORTAMININ KORUNMASI İÇİN HER ALANDA MÜCADELEMİZ AZİM VE KARARLILIKLA DEVAM EDECEKTİR.*

 

 *Kamuoyuna saygıyla duyurulur.*

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.