ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Malatya'da Araç İçindeki Tartışmada Eşini Öldürdü!

 

24 Eylul 2024 02:22
Malatya'da Araç İçindeki Tartışmada Eşini Öldürdü!

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre;

 24.09.2024 günü saat. 13.20 sıralarında Çevre Yolu üzerinde meydana gelen ‘Ateşli Silahla Kasten Öldürme’ olayı ile ilgili olarak;

 Olayda Şüpheli konumunda bulunan R.K. isimli şahıs, eşi Nuran KARAYİĞİT’i araç ile seyir halindeyken aralarında çıkan tartışmanın büyümesi sonucunda yaşanan arbede neticesinde ateşli silah ile yaralamıştır.

  Şüpheli R.K. isimli şahıs olay sonrasında Nuran KARAYİĞİT isimli şahsı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürmüş ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Nuran KARAYİĞİT (1987) isimli şahıs hayatını kaybetmiştir.

 Şüpheli R.K. isimli şahıs olayda kullandığı tabanca ile birlikte yakalanmış olup Malatya Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimat doğrultusunda gözaltına alınmıştır.

 *Kamuoyuna saygıyla duyurulur.*

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.