ALTIN
 2.994,53
DOLAR
 34,4676
STERLİN
44,9401
EURO
 37,2859

Zaviye Mahallesi Muhtarı Mesut Canbay Pencere tv'nin Konuğu Oldu

Zaviye Mahallesi Muhtarı Mesut Canbay Pencere tv'nin konuğu oldu ve mahalenin sorunlarını dile getirdi. 

21 Eylul 2024 13:19
Zaviye Mahallesi Muhtarı Mesut Canbay Pencere tv'nin Konuğu Oldu

Zaviye Mahallesi Muhtarı Mesut Canbay, Pencere TV'de Turgut Yaman'ın hazırlayıp sunduğu "Mahallenin Muhtarları" programına konuk oldu. Programda mahallenin çeşitli sorunlarını dile getiren Canbay, mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artırmak amacıyla yapılması gerekenler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Mesut Canbay, mahalledeki altyapı sorunlarından, temizliğe, güvenlikten sosyal aktivitelere kadar birçok konuyu ele aldı.Rezer anan çalışmaları kapsamında yollarda kamyon ve iş makinelerinin olabileceğini ve yolların bakım onarım ve temizliği konusunda Buyükşehir ve Yeşilyurt belediyelerinden destek beklediklerini belirtti. 

Programda Turgut Yaman ile samimi bir sohbet gerçekleştiren Canbay, mahalle halkının taleplerini ve beklentilerini de dile getirdi. Mahalle sakinlerinin sesine kulak veren bir muhtar olarak, sorunların çözümü için sürekli olarak çalıştıklarını ve bu tür platformlarda bu sorunları dile getirmenin önemini vurguladı.

Bu program vesilesiyle, Zaviye Mahallesi'nin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için atılması gereken adımlar bir kez daha gündeme gelmiş oldu. Mesut Canbay'ın açıklamaları, mahalle halkı tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.