ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Sondakika:Altınkayısı Bulvarında Kaza 4 Yaralı

 

11 Eylul 2024 04:12
Sondakika:Altınkayısı Bulvarında Kaza 4 Yaralı

Akşam saatlerinde  Tecde Mahallesi, Altınkayısı Bulvarı'nda bir yaralanmalı trafik kazası meydana gelmiştir. Kazada 4 kişi yaralanmıştır. Olay yerine hızla intikal eden Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, yaralılara müdahalede bulunmuştur. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edilmiştir. Kazanın nedeni ve detayları hakkında yetkililer tarafından inceleme başlatılmıştır. Yaralılara acil şifalar dileriz.

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre;

11.09.2024 günü saat 22.09 sıralarında Tecde Mahallesi Altın Kayısı Bulvarı üzerinde A.K. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 44 AAK 644 plaka sayılı aracı ile M.A. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 44 NV 754 plaka sayılı araca çarptıktan sonra takla atması sonucunda ölümlü trafik kazası meydana gelmiştir.

Kaza sonucunda sürücüler A.K. ve M.A. isimli şahıslar hayati tehlikeleri bulunacak seviyede yaralanmıştır.

44 AAK 644 plaka sayılı araçta yolcu konumunda bulunan Abdulvahap SEÇER (1999 doğumlu) isimli şahıs hayatını kaybetmiştir.

*Kamuoyuna saygıyla duyurulur.*

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.