ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Trump Sahne’de bu ay: Yeni Sezon Başladı!

 

10 Eylul 2024 04:16
Trump Sahne’de bu ay: Yeni Sezon Başladı!

Trump Sahne yeni sezona; Salih Bademci, Okan Bayülgen, Zihni Göktay, Cihat Tamer ve daha birçok değerli oyuncu ile merhaba diyor.

FANATİK

Neslihan Arslan, Salih Bademci ve Nurhan Özenen’i aynı sahnede buluşturan Fanatik, çocukları için en iyisini yapmaya çalışırken kendilerini birbirlerine karşı çatışma içinde bulan bir ailenin komedisi. Bu sürükleyici hikaye 20 Eylül Cuma günü saat 20.30’da Trump Sahne’de seyircisiyle buluşuyor.

OTELDE

Yeni bir hayat arayan güzel bir kadın ve vazgeçmiş bir yazarın hikayesi… Karşılaştıkları otel odasında mı başlıyor yoksa orada mı sona erecek? Okan Bayülgen, Ebru Unurtan ve Yıldırım Fikret Urağ’ı bir araya getiren bu gizemli oyun 22 Eylül Pazar günü saat 20.30’da Trump Sahne’de seyirciyi heyecanlı bir yolculuğa çıkartıyor.

BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ

Sahnede, beyaz perdede ve televizyonda geçen 60 yıl... Halkın kalbinde taht kurmuş iki ustanın acı-tatlı 60 yıllık hikayesine bir yolculuk... Sanat yönetmenliğini Serkan Budak'ın, yapımcılığını Emre Özkan'ın yaptığı, ''CİHAT TAMER VE ZİHNİ GÖKTAY İLE BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ'' adlı müzikli gösteri 29 Eylül Pazar günü saat 19.00’da Trump Sahne’de seyircisiyle buluşuyor.

Biletler Trump Sahne gişelerinde ve Biletix’te…

Gişe: Trump AVM B3 KATI

                    

Detaylı bilgi için: www.trumpalisverismerkezi.com / 0212 348 78 67

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.