ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Sondakika:Malatya Darende'de Feci Kaza Ölüler Var

 

31 Ağustos 2024 04:04
Sondakika:Malatya Darende'de Feci Kaza Ölüler Var

Malatya'nın Darende ilçesi Aşağıulupınar Mahallesi'nde meydana gelen tek taraflı trafik kazasına Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından hızlı bir müdahale gerçekleştirilmiştir. Ne yazık ki, bu üzücü kazada 3 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 1 vatandaşımız ise ağır yaralı olarak sağlık ekiplerine teslim edilmiştir. Yaralının durumu ciddiyetini korurken, hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Kazanın sebebiyle ilgili soruşturma devam etmektedir.

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre;*BASIN BÜLTENİ*
31.08.2024 günü saat 13.00 sıralarında Darende İlçemiz  Aşağıulupınar mevkiisinde İ.A. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 59 AFU 977 plaka sayılı aracı ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkıp su kanalına düşmesi sonucunda ölümlü trafik kazası meydana gelmiştir.
Kaza sonucunda yolcular Cahit AKKAN (54), Raif AKKAN (63) ve Şahin AKKAN (49) isimli şahıs hayatını kaybetmiştir.
Sürücü İ.A. isimli şahıs ise hayati tehlikesi bulunmayacak seviyede yaralanmıştır.
*Kamuoyuna saygıyla duyurulur.*

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.