ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Malatya Pütürge'de Büyük Yangın

 

23 Ağustos 2024 02:54
Malatya Pütürge'de Büyük Yangın

Malatya'nın Pütürge ilçesine bağlı Gündeğer Mahallesi'nde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle ormanlık alanlara ve bahçelere sıçradı. Yangına müdahale etmek amacıyla, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına destek olmak için Yol ve Asfalt Daire Başkanlığı tarafından dört iş makinesi olay yerine gönderildi. İtfaiye Daire Başkanı Ömer Çoban'ın koordinesinde yangın kontrol altına alındı.

Bu tür olaylar, orman yangınlarının ne kadar hızlı yayılabileceğini ve ne kadar ciddi sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Yangına zamanında müdahale eden itfaiye ekiplerine ve destek sağlayan diğer birimlere teşekkür ederiz. Yangın sonrası yapılacak çalışmalarla, etkilenen alanların yeniden ağaçlandırılması ve çevrenin eski haline getirilmesi büyük önem taşımaktadır. Bu tür doğal felaketlere karşı daha hazırlıklı olmak için toplum olarak bilinçlenmek ve gerekli önlemleri almak da son derece önemlidir.Malatya itfaiye daire başkanı Ömer Çoban ve ekibi olay yerinde soğutma çalışmalarına devam ediyor...

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.