ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Cem Bölükbaşı, Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası'nın Dördüncü Yarışı İçin Belçika'da

 

22 Ağustos 2024 04:04
Cem Bölükbaşı, Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası'nın Dördüncü Yarışı İçin Belçika'da

Geçtiğimiz Sezonlarda Formula 2 ve Super Formula'da Türkiye’yi Temsil Eden Cem Bölükbaşı, Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nda Dördüncü Yarışına Çıkacak.

Espordaki başarılarının ardından, Formula 2 ve Super Formula serilerinde Türkiye’yi uluslararası arenada temsil eden Cem Bölükbaşı, 2024 yılında ünlü dayanıklılık serisi Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nda (ELMS) yarışıyor. ELMS, 4 saat süren yarışlarıyla pilotları hem fiziksel hem de zihinsel olarak zorlayarak çıtayı üst seviyeye çıkarıyor.

Bölükbaşı, Lüksemburg merkezli DKR Engineering takımıyla dördüncü yarışına, Belçika’daki Spa - Francorchamps’da çıkacak. Zorlu virajlarıyla ünlü pistte Bölükbaşı, takım arkadaşlarıyla podyum mücadelesi verecek.

ELMS Spa yarışı, pazar günü 12.30’da başlayacak

 

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.