ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Malatya'da Kafeye Silahlı Saldırı 3 Yaralı!

 

21 Ağustos 2024 05:46
Malatya'da Kafeye Silahlı Saldırı 3 Yaralı!

Malatya'da gerçekleşen üzücü saldırı olayı, toplumda büyük bir endişe ve üzüntü yaratmıştır. Bir kafenin bahçesinde oturan müşterilere, bir araç içerisinden pompalı tüfekle ateş açılması sonucunda 3 kişinin yaralandığı bildirildi. Bu tür olaylar, hem yerel halkın güvenlik kaygılarını artırmakta hem de toplumda huzursuzluk yaratmaktadır.

Yetkililer, olayın faillerini yakalamak ve adalete teslim etmek için yoğun bir çaba sarf etmektedir. Güvenlik güçlerinin olay yerinde yaptığı incelemeler ve başlatılan soruşturma, saldırının arkasındaki nedenleri ortaya çıkarmayı amaçlamaktadır.

Bu tür olayların tekrar yaşanmaması için, toplumun her kesiminin birlikte hareket etmesi ve güvenlik önlemlerinin artırılması gerekmektedir. Yaralananlara acil şifalar diler, bu tür şiddet olaylarının son bulmasını temenni ederiz. Her bireyin güven ve huzur içinde yaşama hakkının korunması, toplum olarak en büyük önceliğimiz olmalıdır.

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre;

21.08.2024 günü saat 18.50 sıralarında Battalgazi İlçemiz Tandoğan Mahallesinde meydana gelen 'Ateşli Silahla Yaralama' olayında;

Müşteki B.G. , A.D. ve A.T. isimli şahıslar ile Şüpheliler M.Ş. ve M.E.İ. isimli şahıslar arasında çıkan tartışma sonucunda şüpheli şahıslar ateşli silah kullanarak müşteki şahısları hayati tehlikeleri bulunmayacak seviyede yaralamıştır.

Şüpheli M.E.İ isimli şahıs yakalanmış, M.Ş. isimli şahsın yakalanmasına yönelik 

 çalışmalar devam etmektedir.

*Kamuoyuna saygıyla duyurulur.*

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.