ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Fikstür Çekildi: TOFAŞ'ın Rakipleri Belirlendi

 

20 Ağustos 2024 10:00
Fikstür Çekildi: TOFAŞ'ın Rakipleri Belirlendi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde (TBSL) 2024-2025 sezonu fikstür çekimi gerçekleştirildi. Basketbol Gelişim Merkezi Milli Takımlar Salonu’nda düzenlenen yeni sezon kura çekimine; Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF yöneticileri ve kulüp temsilcileri katılırken; TOFAŞ Spor Kulübü’nü Genel Menajer Tolga Öngören temsil etti.

Çekilen kura çekimi sonucu TOFAŞ Basketbol Takımı, yeni sezona sahasında oynayacağı Beşiktaş Fibabanka maçıyla açacak. Ligde ilk hafta karşılaşmaları 4-7 Ekim 2024 tarihleri arasında oynanacak ve normal sezon 19 Mayıs 2025’te tamamlanacak. Normal sezonda ilk 6'da yer alan takımlar doğrudan play-off oynama hakkı elde edecek. Play-off aşamasında yer alacak son 2 ekip ise normal sezonu 7, 8, 9 ve 10. sırada tamamlayan takımlar arasında (7-8 / 9-10 eşleşerek) oynanacak play-in formatı karşılaşmaları sonucu belirlenecek. 7-8 eşleşmesinin galibi 7. takım olarak; 9-10 eşleşmesinin kazananı ise 8. takım olarak play-off bileti alacak.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.