ALTIN
 2.994,53
DOLAR
 34,4676
STERLİN
44,9401
EURO
 37,2859

Malatya Arguvan'da Kaza 1 Ölü 1 Yaralı

 

28 Temmuz 2024 19:24
Malatya Arguvan'da Kaza 1 Ölü 1 Yaralı

Malatya'nın Arguvan ilçesi Akkören Mahallesi’nde, Arapgir Arguvan Yolu üzerinde üzücü bir trafik kazası meydana geldi. Kazada ne yazık ki bir vatandaşımız hayatını kaybetti ve bir yaralı sağlık ekiplerine teslim edildi. Olay yerine hızla intikal eden Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, gerekli güvenlik önlemlerini alarak bölgeyi emniyete aldı.

Kaza sonrası sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi ve ardından tedavisi için hastaneye sevk etti. Kazanın meydana geliş nedeni ve detaylarıyla ilgili incelemeler ise devam ediyor. Vatandaşlarımızın bu yolu kullanırken dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları büyük önem taşımaktadır.

Bu tür kazaların yaşanmaması için yetkililerin gereken önlemleri alması ve sürücülerin trafik kurallarına riayet etmeleri hayati önem taşımaktadır. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yaralıya acil şifalar diliyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.