ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Araçlar Birbirine Girdi,Ortalık Karıştı!

 

22 Temmuz 2024 08:01
Araçlar Birbirine Girdi,Ortalık Karıştı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye biriminden alınan bilgi;

Malatya Yeşilyurt ilçesine bağlı Yakınca Mahallesi Oğuzhan Asiltürk Caddesi'nde sıkışmalı ve yaralanmalı bir trafik kazası meydana gelmiştir. Kaza sonucunda araç içerisinde sıkışan bir vatandaş, itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesiyle yaralı olarak çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edilmiştir. Toplamda beş yaralının bulunduğu bu olaya, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri hızlı ve etkili bir şekilde müdahale etmiştir. Yaralıların sağlık durumları hakkında henüz detaylı bilgi verilmemiş olup, gerekli tıbbi müdahaleler sağlık ekipleri tarafından yapılmaktadır. Bu tür kazaların önlenmesi için trafik kurallarına uymanın ve dikkatli olmanın önemi bir kez daha ortaya çıkmıştır.

Malatya Emniyet MüdürlüMüdürlüğü'nden alınan bilgiye göre;

22.07.2024 günü saat 19.55 sıralarında Yakınca Mahallesi Kenan Işık Caddesi üzerinde H.K. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 44 AGK 602 plaka sayılı araç ile M.Ç. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 44 ADS 434 plaka sayılı aracın çarpışması sonucu yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiştir.

Kazada Sürücü M.Ç. ve Yolcular M.M.Ç. , A.M.Ç , N.Z.Ç ve M.K. isimli şahıslar hayati tehlikeleri bulunmayacak seviyede yaralanmıştır.

*Kamuoyuna saygıyla duyurulur.*

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.