ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Malatya Emniyet Müdürlüğü:"251 Şehid İçin,251 Kan Verildi."

 

13 Temmuz 2024 11:34
Malatya Emniyet Müdürlüğü:"251 Şehid İçin,251 Kan Verildi."

Malatya Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre;"Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüzün organizesinde, 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle anlamlı bir etkinlik gerçekleştirilmiştir. Malatya Türk Kızılayı Şubesi aracılığıyla düzenlenen bu etkinlikte, personelimizin yoğun katılımıyla '251 Şehidimiz için 251 Ünite Kan Bağışı' kampanyası düzenlenmiştir. Etkinlik, hem şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmak hem de kan bağışının önemine dikkat çekmek amacıyla büyük bir özveri ve duyarlılıkla gerçekleştirilmiştir.

Kan bağışı etkinliği, toplumda kan bağışına olan ihtiyacı hatırlatmanın yanı sıra, birlik ve beraberliğin nasıl somut eylemlerle pekiştirilebileceğini de göstermiştir. Polis teşkilatımızın bu anlamlı katkısı, toplumun her kesiminden yoğun ilgi ve takdir görmüştür. Kan bağışı, hayat kurtarma misyonunun bir parçası olarak, polis teşkilatımızın halkla olan güçlü bağlarını daha da kuvvetlendirmiştir.

Bu tür etkinlikler, milli ve manevi değerlerimizi yaşatmanın yanı sıra, toplum sağlığına da doğrudan katkıda bulunur. 15 Temmuz şehitlerimizin anısını yaşatmak için yapılan bu etkinlik, aynı zamanda toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinden biri olarak hafızalarda yerini almıştır. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü olarak, bu tür anlamlı faaliyetlere devam ederek, hem toplumsal bilinçlenmeye katkıda bulunmayı hem de vatandaşlarımızla olan güçlü bağlarımızı sürdürmeyi hedeflemekteyiz." ifadelerine yer verildi.

Haber-Turgut YAMAN

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.