ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Başkan Sadıkoğlu’ndan Kurban Bayramı mesajı

 

14 Haziran 2024 07:55
Başkan Sadıkoğlu’ndan Kurban Bayramı mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Sadıkoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bir bayram günlerine daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayram günlerini bir fırsat olarak görmeliyiz. Barışı, kardeşliği, sevgiyi, hoşgörüyü ve merhameti ne kadar çoğaltabilir ve hayata yayabilirsek dünyamız da o kadar güzelleşecektir. Kurban Bayramının, İsrail’in tüm dünyanın gözleri önünde Filistin’e uyguladığı zulme son vermesine de vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Tüm insanlığın huzur ve barış içerisinde yaşadığı bir dünya temennisiyle başta üyelerimiz olmak üzere tüm İslâm âleminin Kurban Bayramı’nı kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.”

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.