ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Vali Ersin Yazıcı'dan Babalar Günü Mesajı

 

14 Haziran 2024 08:10
Vali Ersin Yazıcı'dan Babalar Günü Mesajı

Geleneklerimize ve inancımıza göre babalar, toplumdaki sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısının temel direğidir.

Çocuklarının eğitimden sağlığa her türlü gereksinimlerini sağlamak, onlara yaşamları boyunca sahip çıkmak, korumak ve kollamak amacıyla canla başla mücadele veren babalar, bir yandan evlatlarını geleceğe hazırlarken, bir yandan da çocuklarına öğrettikleri milli ve manevi değerlerle toplumun geleceğine yön vermektedir.

Varlıklarıyla deniz feneri gibi bizlere doğru yolu gösteren babalarımız; ailesinin mutluluğu, huzuru ve onurlu bir yaşam sürmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan en kıymetli varlıklarımızdır. Yüreklerindeki sevgi ve şefkat ile bütün ailesini sarıp sarmalayan babalarımız, hayat tecrübeleri ile bize rehberlik ederek, yaşamları boyunca bizleri üzebilecek her konuda üzerimize kalkan olurlar. Babalarımız, sadece ailemizin değil, milletimizin de en değerli hazineleridir. Onlara minnettarız ve onları her zaman sevgi ve saygıyla anacağız.

Bu vesileyle, başta şehit babalarımız olmak üzere babalarımızın Babalar Günü'nü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.