ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Vali Ersin Yazıcı’dan Jandarma Teşkilatının 185. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

 

13 Haziran 2024 08:12
Vali Ersin Yazıcı’dan Jandarma Teşkilatının 185. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Geçmişten bugüne 185 yıllık köklü bir tarih ve müktesebata sahip Jandarma Teşkilatımız, kamu düzenini sağlayarak milletimizin her zaman takdirini kazanmış, sonsuz sevgi ve güvenine mazhar olmuştur.

 Yurdumuzun her köşesinde halkımızla iç içe ve büyük bir özveriyle görev yapmakta olan Jandarma Teşkilatı, önce insan diyerek “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturuyla hareket ederek vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerini gözeten, halkın memnuniyetini sağlayan bir görev bilinci ve hizmet anlayışı ile halkımızla bütünleşmiştir. Türk Jandarma Teşkilatımız, asli görevlerinin yanı sıra, hayata geçirdiği insan odaklı sosyal projeler ve kültürel hizmetlerle de halk ile devlet arasında önemli bir köprü olmuştur.

Üstün görev bilinci, disiplini, eğitimi ve motivasyonu ile vatan topraklarımız üzerinde görev yaptığı her yerde huzurun teminatı olan Jandarma Teşkilatımızın 185. kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor; bu vesileyle ebediyete irtihal eden tüm şehitlerimizi, rahmetle yâd ediyor, kahraman gazilerimize de sağlıklı bir yaşam diliyorum.

 

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.