ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Ve Malatya'da Çadır Günleri Bitti...

 

30 Mayıs 2024 03:59
Ve Malatya'da Çadır Günleri Bitti...

Malatya Belediyesi, vatandaşlarına ekonomik alışveriş imkanı sunmak amacıyla Gıda Market Çadır Günleri düzenlemektedir. Bu etkinlikte, temel gıda maddelerinden temizlik ürünlerine kadar geniş bir yelpazede ürünler büyük indirimlerle satışa sunulmaktadır. Özellikle ekonomik zorlukların yaşandığı dönemlerde, bu tür organizasyonlar halkın bütçesine önemli katkılar sağlamaktadır.

Gıda Market Çadır Günleri boyunca, belediye yetkilileri ve gönüllüler etkinlik alanında sürekli olarak bulunarak vatandaşlara yardımcı olmaktadır. Ürünlerin taze ve kaliteli olmasına özen gösterilirken, fiyatların da piyasa fiyatlarının oldukça altında tutulması hedeflenmektedir. Bu sayede, dar gelirli aileler ve ekonomik sıkıntılar yaşayan bireyler, ihtiyaçlarını daha uygun fiyatlarla karşılayabilmektedir. Ayrıca, yerel üreticilere destek olunarak, bölge ekonomisinin de canlanmasına katkı sağlanmaktadır.

Malatya Belediyesi’nin bu tür sosyal sorumluluk projeleri, toplum dayanışmasını güçlendirmekte ve şehirde yaşayan herkesin refah seviyesini artırmayı amaçlamaktadır.

Bazı arkadaşlarımız bu etkinlik hakkında aleyhte konuşma gereği hissetselerde,yapılan etkinlikte ki fiyatların Türkiye piyasasının çok çok altında olması yerel halkı ziyadesiyle memnun etmiştir.Eleştirilerde katıldığım tek konu boykot ürünlerinede yer verilmesi...

Bu memleketin vatandaşlara yansıyan iyi bir şeylerin somut adımlar atılarak yapılmasına artık çok ihtiyacı var...Böyle etkinliklerin devamı halkın nazarında huzur ve refah ortamı sağlayacağı gözden kaçmamalıdır.

Kalemler silah olarak kullanılmamalı...

Ve son olarak Herkesin bir planı varsa,Allah Azze ve celleninde bir planı olduğu unutulmamalı..!

Vesselam...

Yazar-Turgut YAMAN

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.