ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Başkan Sadıkoğlu:"Kahrolsun zulm edenler ve bu zulme ortak olanlar."

 

27 Mayıs 2024 02:31
Başkan Sadıkoğlu:"Kahrolsun zulm edenler  ve bu zulme ortak olanlar."

Başkan Sadıkoğlu: “Kahrolsun zulmedenler ve bu zulme ortak olanl

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, İsrail'in Refah kentinde yerinden edilen Filistinlilerin çadırlarına düzenlediği saldırıya tepki gösterdi.

 

Çıkan yangında diri diri yanan onlarca masum Filistinli kardeşlerimiz için sessiz kalamayan Başkan Sadıkoğlu, “Ne yazık ki şahit olduklarımız, uluslararası hukuk ve insan haklarının koca bir aldatmacadan ibaret olduğunu, hiçbir masumun, hiçbir insanın asla güvende olmadığını yüzümüze tokat gibi vuruyor” dedi.

 

Başkan Sadıkoğlu, sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi; “Katil İsrail vahşetin boyutunu her geçen gün tahmin edilemez boyutlara çıkartmaktan çekinmiyor. Masum sivilleri barbarca hedef alan İsrail'in insanlık dışı saldırıları kan dondurmaya, insanlık adına utanç vesilesi olmaya devam ediyor. Ne yazık ki şahit olduklarımız, uluslararası hukuk ve insan haklarının koca bir aldatmacadan ibaret olduğunu, hiçbir masumun, hiçbir insanın asla güvende olmadığını yüzümüze tokat gibi vuruyor. Kahrolsun zulmedenler ve bu zulme ortak olanlar.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.